Fadderavtal

Under hösten 2018 undertecknade RTS och OTS ett avtal där vi båda uppmuntrade till att knyta ett band som i praktiken innebär att du som RT kan förbli odödlig. Vi valde trots detta att kalla det helt enkelt för ”Fadderavtalet”

Fadderavtalet innebär att varje RT-klubb kan starta en OT-klubb dit alla RT-bröder som faller för åldersstrecket kan bli medlemmar. När den nya OT-klubben får totalt fem medlemmar chartras denna och blir en självständig klubb inom OTS. Fram tills det blir fem medlemmar i OT-klubben får OT vara med på vartannat möte tillsammans med RT. I gengäld ska det finnas ett utbyte från OT där man anordnar ett möte per år samt att OT-bröderna ser till att bjuda in en gäst under året. Självklart kan alla bröder som en gång lämnat för åldersregeln hoppa med i en OT-klubb via fadderavtalet.

Signera avtalet och skicka det till ro@oldtablers.org så har ni gjort första steget till att göra tablandet odödligt och sett till att det finns en kontinuitet för alla RT-bröder att kunna ta del av.

När en OT-klubb väl är chartrad och välmående är det inga problem att skapa ytterligare en, för vi har krattat manegen och gjort att minst nio klubbar under samma RT-nummer kan skapas.

Tänk vad coolt det vore om alla RT-klubbar, innan verksamhetsårets slut, hade en OT-klubb vid sin sida – likt en ständigt varm och väntande kram. Om det inte kan kallas för odödlighet så vet jag inte.

Keep on Tabling to Eternity

Kristoffer Nordenstaaf
Riksordförande Old Tablers Sweden 2018/19